Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Leaving Neverland
Мадона & Майкъл форуми > Майкъл Джаксън > Майкъл Джаксън
damita
Може би е стигнало до вас, че на филмовия фестивал Sundance ще бъде прожектиран документален филм, в който се разказва гледната точка на двама души, които обвиняват Майкъл в сексуално посегателство от преди трийсетина години. Единият е Уейд Робсън, който беше сред най-ревностните негови защитници и дори беше сред свидетелите на защитата по време на делото, когато твърдеше, че Майкъл никога не го е докосвал. Припомням, че няколко години след смъртта му изведнъж си спомни, че всъщност това не е така. И сега взели, че направили филм. Явно след като делото, което се опита да заведе за финансово обезщетение изобщо не сполучи, е решил да направи пари от филм... Колкото и да опитвам да бъда безпристрастна, много ми е трудно да повярвам на човек, който години наред твърдеше, че нищо подобно не се е случило и тези "спомени" не се отключиха точно когато всички говориха за това, че Майкъл е педофил, ами години по-късно, след смъртта му и в период, в който Уейд Робсън вече не беше популярният хореограф от миналото...

What to do About the Documentary “Leaving Neverland”
Mr.Killer
Да, четох в Билборд. Толкова е удобно да се изкарат едни пари на гърба на някой, който не е тук, за да се защити...
nik
...след като ти си го защитавал с години. raspa.gif
nik
Много интересен разказ.
damita
Съвсем обяснимо, въпреки усилията на MJ Estate, документалният филм ще бъде излъчен по HBO и Channel 4 в началото на март. В момента Taj, племенник на Майкъл, започва работа по документална поредица, в която да се изложи позицията, която не е засегната в Leaving Neverland и която медиите години наред избягваха и продължават да избягват. А от вчера е туитът на племенница на Майкъл, която е имала връзка с Уейд в продължение на 7 години:
https://mobile.twitter.com/bjackson82/statu...84?s=21
Mr.Killer
Покрай лайняният опит на тези помияри да изкарат малко лесни пари, медиите извадиха купища лайна от долапа за "хищния педофил Джако". Много е удобно на "умряло куче нож да вадиш"...

А тези двамата помияри защо нямат работа и не изкарват пари!? m_ugh.png

Твърде травмирани са 30 години след като са били изнасилени, за да работят ли!? m_ugh.png

Добре. raspa.gif
damita
Феновете правят каквото могат да защитят един мъртвец, който няма тази възможност... sad02.gif Това е проектът, за който събираха финансиране и доколкото разбирам, следващите няколко седмици ще се осъществи в Лондон.Dorian
Доста е гнусно да правят това сега... ако наистина са измислици. Ако обаче е изнасилил невинно дете - малко му е това и за мен лично няма значение дали е умрял или не. Но не съм навътре в историята и не знам фактите.
damita
Е, разбира се, че ако е изнасилил дете няма значение дали е умрял. Но говорим за човек, който беше оправдан по всички обвинения след няколко години мъчително дело, заведено от майката на едно от децата, които са го познавали. А в този конкретен случай, и двамата обвинители като завършени възрастни индивиди, са свидетелствали под клетва на въпросното дело, че никога нищо такова не се е случвало. На мен ми е трудно да разбера как изведнъж 10 години по-късно по едно и също време осъзнават, че всъщност ги е насилвал. Опитват се да заведат дело за парично обезщетение, което да получат от назначените да управляват финансите на Майкъл, но в съда решават, че исканията са им неоснователни и се стига до това сега да реализират този документален филм. Не мога да не повдигна вежди невярващо, съжалявам.
Ще вметна също и че FBI 10 години са водили разследване срещу Майкъл. И не са намерили нищо.
За съжаление истината е такава, каквато човек възприеме за себе си, защото при подобни обвинения всеки може да си каже каквото си пожелае.
Dorian
Колко общо деца твърдят, че са изнасилени от него? Едно, две, три? Мисълта ми е, че все от някъде е тръгнало - срещу други изпълнители няма подобни дела.

В съда може да не са представили достатъчно доказателства, но не е много трудно милионер да си покрие следите и от по-тежки престъпления. Просто се опитвам да видя от другата гледна точка - ако си дете и това ти се случи, може доста дълбоко в себе си да заключиш този спомен и от страх/срам да не кажеш нищо в съда. Едва след време може да набереш смелост да се изправиш пред демоните си. Леко ми намирисва цялата работа, но както казах, не съм на ясно с фактите, за да имам мнение по въпроса, просто предположения на пръв поглед.
damita
Аз разбирам логиката ти и вероятно ако не беше Майкъл човекът, щях да имам своите убеждения, че това вероятно се е случвало. Но като си преживявал активно и си се информирал непрестанно за фактите около обвиненията, по някакъв начин имаш своята позиция за невинността му.
Nixter
Според мен Майкъл просто много е обичал децата, но не по сексуален начин. А някои хора в даден момент са решили да злоупотребят с това и да изкривят фактите в своя полза, за да вземат пари.
damita
Скоро ще е готов сайтът, в който ще са събрани факти, които защитават позицията, че е невинен. Който иска ще може да се запознае с тях. Но така или иначе, такива твърдения много трудно се оборват. Особено пък 30 години по-късно, когато обвиненият е умрял.
nik
Цитат(Nixter @ Feb 15 2019, 04:10 PM) *
Според мен Майкъл просто много е обичал децата, но не по сексуален начин. А някои хора в даден момент са решили да злоупотребят с това и да изкривят фактите в своя полза, за да вземат пари.


И аз така смятам.
Това е съкратената версия на нашия форум. За да видите пълната версия, с повече информация, моля чукнете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.