Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
![]() ![]() |
Mar 11 2010, 03:02 AM
Коментар
|
|
![]() Джаксън АД ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 19,727 Регистриран на: 20-January 07 От: Spain Потребител: 110 |
Само 12 месеца от тогава, а колко е различен светът.
На 11-ти и 13-ти март миналата година изживях една от най- големите истерии в живота си, но по страхотен повод! Вярвам, всички вие също. С много от вас бяхме от много рано на линия във форума и в тикетмастер! На 11-ти все още нямах пари в сметката. Имах, обаче, код. Разбрахме се с the fan, да му дам и моя код, да вземе и за мен билет, после да се разбираме за парите или евентуално да му дам билета си за Мадона...Нещата се объркаха и ми беше много кофти от това! Въпреки, че не беше сигурно, че още на предварителната продажба ще имам билет, следях цялата олелия. Радвах се заедно с всички, които успяха още първият ден да си купят билети и то за хубави места! Помня, че най- силна ми беше радостта за Ани и за Джанет! Като прочетох техните “Имам билет“ и изкрещях от кеф, там на работата... Не знам защо ви написах толкова дълъг пост. Май малко ми олекна. И написвайки го осъзнах защо от вчера ми е толкова тежко! Не ми е виновна Конспирацията сякаш...само... -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 09:19 AM
Коментар
|
|
![]() mj fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 3,666 Регистриран на: 2-February 07 От: София Потребител: 141 |
Колко хубава тема,като се сетя как седяхме всички и тръпнехме в очакване на конференцията и после истерията с билеттите. Помня как чаках да ми пратят парола, за да мога да си купя билет от предварителната продажба. Помня как седях до последно и точно в момента в който бях изгубила надежда, че въобще ще имам парола , влезна х си в пощата и видях, че са ми я пратили. Каква радост беще самоо!!!! А на първият ден от продажбата седях цяяял ден в нас пред компютъра, зареждах страницата и точно стигне до някъде и не се отваряше сайта с места. Колко псувни отнесоха интернет доставчика заради това
-------------------- |
|
|
|
Mar 11 2010, 12:59 PM
Коментар
|
|
|
<3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Мнения: 40,928 Регистриран на: 24-October 06 От: Варна/София Потребител: 3 |
Преживяхме много вълнуващи моменти тогава. Помня как емоциите варираха във всички величини. Но най-добре помня момента, в който на 11-ти март след 7 часа неуспешни опити да си закупя що-годе нормален билет, отворих датата 1-ви септември в момента, в който я сложиха на сайта, зададох два билета, макар че първоначално опитвах с по 4, но прецених, че така шансовете за успех са по-малки, и след петнайсетина минути чакане видях резултата: А2! Мисля, че в следващите минути, докато въвеждах данните си, треперех по-силно и от момента на последния ми шок по време на земетресение... Когато ми изписа, че съм направила покупката избухнах в плач и помня, че в истеричната тема тук написах само А2 с най-големите букви, след което започнах да подскачам из стаята, все едно изпълнявах ритуален танц.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 01:05 PM
Коментар
|
|
![]() NOTHING IS NOT ME. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 17,211 Регистриран на: 24-February 08 От: Today Потребител: 605 |
Помня как Бохми трябваше да купи билети за мен и valiamj ... и колко се ядосвах, че ми се обажда и губим време
е, сдобихме се с билетите, но ..... -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 01:11 PM
Коментар
|
|
![]() Джаксън АД ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 19,727 Регистриран на: 20-January 07 От: Spain Потребител: 110 |
Колко хубава тема,като се сетя как седяхме всички и тръпнехме в очакване на конференцията и после истерията с билеттите. Помня как чаках да ми пратят парола, за да мога да си купя билет от предварителната продажба. Помня как седях до последно и точно в момента в който бях изгубила надежда, че въобще ще имам парола , влезна х си в пощата и видях, че са ми я пратили. Каква радост беще самоо!!!! А на първият ден от продажбата седях цяяял ден в нас пред компютъра, зареждах страницата и точно стигне до някъде и не се отваряше сайта с места. Колко псувни отнесоха интернет доставчика заради това Пропуснахме и двете най- важното- билетите ни бяха за абсолютно едно и също място, но моя за 12 август, твоя за 6 септември! -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 01:32 PM
Коментар
|
|
![]() М-чище ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 1,561 Регистриран на: 25-October 06 От: Русе Потребител: 20 |
Аз нямах никаква възможност да се опитам да сбъдна тази мечта, но по същото време бях започнала да влизам отново във форума макар и без да се логна следях тези моменти, вашите трепети и емоции. Бях се превърнала в едно кълбо от вашите емоции докато препрочитах отново постовете и тайничко споделях тези вълнения и никак не ми бяха чужди дори да не познавах никой. Надделяваше тази тръпка и емоционален заряд околко вашите очаквания и надежди да имате мечтания билет, над тъгата и огромната дистанция на която се намирах от тази мечта... която ще си остане завинаги несбъдната... но съм изпълнена с вашите преживявания, мисли, споделена обич по това което ни събира и сближава, за което ви благодаря...
|
|
|
Mar 11 2010, 01:35 PM
Коментар
|
|
|
<3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Мнения: 40,928 Регистриран на: 24-October 06 От: Варна/София Потребител: 3 |
|
|
|
Mar 11 2010, 01:37 PM
Коментар
|
|
![]() М-че ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 822 Регистриран на: 29-September 08 От: Пловдив, България Потребител: 688 |
Спомних си....купуването на билета беше най-голямото щастие в живота ми, МЕЧТАТА ставаше реалност.........
|
|
|
Mar 11 2010, 05:05 PM
Коментар
|
|
Спомних си....купуването на билета беше най-голямото щастие в живота ми, МЕЧТАТА ставаше реалност......... Колко си пишехме и мечтаехме тогава с тебе, какви трепети и вълнения бяха! Скриймке, хубаво, че си била с нас, ама защо така мълчаливо? -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 07:01 PM
Коментар
|
|
![]() М-чище ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 1,561 Регистриран на: 25-October 06 От: Русе Потребител: 20 |
Спомних си....купуването на билета беше най-голямото щастие в живота ми, МЕЧТАТА ставаше реалност......... Колко си пишехме и мечтаехме тогава с тебе, какви трепети и вълнения бяха! Скриймке, хубаво, че си била с нас, ама защо така мълчаливо? -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 07:51 PM
Коментар
|
|
Спомних си....купуването на билета беше най-голямото щастие в живота ми, МЕЧТАТА ставаше реалност......... Колко си пишехме и мечтаехме тогава с тебе, какви трепети и вълнения бяха! Скриймке, хубаво, че си била с нас, ама защо така мълчаливо? Хубава компенсация. -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 10:08 PM
Коментар
|
|
![]() М-че ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 822 Регистриран на: 29-September 08 От: Пловдив, България Потребител: 688 |
|
|
|
Mar 11 2010, 10:10 PM
Коментар
|
|
|
Monster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 12,933 Регистриран на: 24-October 06 От: BelФast Потребител: 4 |
... Аз прекарах 10 часа пред компютъра... .... ..... ..... ................................................................................
................................................. .... ....................... -------------------- ![]() FOR THOSE WHO REMEMBER WHEN AND ARE STILL ON THE JOURNEY... NEVER FORGET. |
|
|
|
Mar 12 2010, 08:51 PM
Коментар
|
|
Само 10 ли?
|
|
|
Mar 13 2010, 12:33 AM
Коментар
|
|
|
Monster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 12,933 Регистриран на: 24-October 06 От: BelФast Потребител: 4 |
щото ми домъчня за майкъл....
-------------------- ![]() FOR THOSE WHO REMEMBER WHEN AND ARE STILL ON THE JOURNEY... NEVER FORGET. |
|
|
|
Mar 14 2010, 01:40 AM
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 11th September 2010 - 12:51 AM |