IPB

Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )

Reply to this topicStart new topic
> Една година след истерията 11 и 13 март...., ...и концертите, които не се случиха
kimjackson
публикуване Mar 11 2010, 03:02 AM
Коментар #1

Джаксън АД

Група: M&M фен
От: Spain
Потребител: 110

Само 12 месеца от тогава, а колко е различен светът. sad.gif
На 11-ти и 13-ти март миналата година изживях една от най- големите истерии в живота си, но по страхотен повод! Вярвам, всички вие също. С много от вас бяхме от много рано на линия във форума и в тикетмастер! На 11-ти все още нямах пари в сметката. Имах, обаче, код. Разбрахме се с the fan, да му дам и моя код, да вземе и за мен билет, после да се разбираме за парите или евентуално да му дам билета си за Мадона...Нещата се объркаха и ми беше много кофти от това! Въпреки, че не беше сигурно, че още на предварителната продажба ще имам билет, следях цялата олелия. Радвах се заедно с всички, които успяха още първият ден да си купят билети и то за хубави места! Помня, че най- силна ми беше радостта за Ани и за Джанет! Като прочетох техните “Имам билет“ и изкрещях от кеф, там на работата... smile.gif По някое време следобяд се поосвестих...и се сетих, че брат ми има рожден ден! А той по телефона ми каза- “ Заради Майкъл ли ме забрави?“ Без да знае, че е почнала продажбата... mj_damn.jpg Е, все пак билети за концерти са това, как да мисля за рожден ден?! biggrin.gif На 13-ти станах много рано, бях първа в банката и вкарах пари за три билета. За мен и за още двама приятели /ако единият успее да си купи, билета щеше да е за майка ми/. Отидох на работа в първите минути когато почва нормалната продажба. Добре, че почти нямах хора него ден /работех в интернет зала/! Освен моя компютър там, главния, влязох в тикетмастер от още три компа! Не мога да ви опиша каква лудница беше! Как съм следила всичките компютри сега идея си нямам. Сновях от единия на другия като луда, трепереха ми краката и сърцето като ми изпишеше някъде да чакам една минута...която ставаше и 15! В същото време следях какво се случва във форума- кой се сдобива с билет и т.н...Следях и испанският форум чат-пат и все някой ми пишеше в скайп. Ту някой кресваше “Имам билет“, ту някой ревеше “Защо не ме пускааа?“! Истинска лудница! mj_eyes.jpg Когато бях на ръба на нервна криза, след 4 часа хаос и опити да се добера поне до един билет...всичко свърши! sad.gif Влязох безпроблемно в тикетмастер, за да ми изпише, че билетите са продадени! След първият час беше радостта и объркването, че пускат още десетки концерти, а накрая шок- 50 разпродадени концерта! Не мога да ви опиша истерията си! Радвах се за всичките си приятели, които имаха билет и ревях като бебе за себе си! Не можех да повярвам, че не се добрах поне до билетче на задните редове! Цяла вечер пих и ревах! Събудих се с мисъл, мечти за Лондон, а трябваше да си легна с убити такива! Тогава моя алжо ми каза нещо, на което трябваше да обърна внимание още тогава- “ Щом ти не можеш да се добереш до билет, нещо ще се случи! Бог си знае работата!“ Да знаеше само колко е прав! Няколко дни след това се добрах до билет от един сайт. Една фенка се обади от мое име /че трябваше на инглиш да говори/ и я успокоиха, че сайта е сериозен...На другият ден, обаче видях, че парите все още не са изтеглени от картата ми. Не успях да се свържа и със сайта, по никакъв начин. След час или два някой ми написа в скайп- “Ким, пуснали са билети пак в тикетмастера, СЕГА“! Още като се разпродадоха билетите и Соул каза, че ще пуснат пак и то на нормални цени. Не й повярвах. Оказа се права, обаче, за мой късмет! Като ми креснаха в скайп за билетите, като насън влязох в тикетмастер, натисках копчетата и попълвах полетата без да осъзнавам какво става...Не разбрах и какъв билет си купих...После в имейла си видях- Сектор 102, ред А, място 50! smile.gif Почувствах се като в рая! Сякаш нямаше да съм на трибуна, макар и близо до сцената, а на първи ред долу...Толкова доволна бях, че най- накрая успях! trampolin.gif За миг изчезна напрежението от последната седмица и започнаха великите планове за Лондон!...Вътрешно имах усещане, че ще отивам на първият си концерт, до толкова не ми се вярваше в завръщането...Като започнах леко да осъзнавам и... crying_anim02.gif
Не знам защо ви написах толкова дълъг пост. Май малко ми олекна. И написвайки го осъзнах защо от вчера ми е толкова тежко! Не ми е виновна Конспирацията сякаш...само... crying_anim02.gif Но макар, че на 11 и 13 март 2009 не се добрах до билети, бих изживяла тези дни отново!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valiamj
публикуване Mar 11 2010, 09:19 AM
Коментар #2

mj fan

От: София
Потребител: 141

Колко хубава тема,като се сетя как седяхме всички и тръпнехме в очакване на конференцията и после истерията с билеттите. Помня как чаках да ми пратят парола, за да мога да си купя билет от предварителната продажба. Помня как седях до последно и точно в момента в който бях изгубила надежда, че въобще ще имам парола , влезна х си в пощата и видях, че са ми я пратили. Каква радост беще самоо!!!! А на първият ден от продажбата седях цяяял ден в нас пред компютъра, зареждах страницата и точно стигне до някъде и не се отваряше сайта с места. Колко псувни отнесоха интернет доставчика заради това mj_damn.jpg hihi.jpg Колко опити правех, цял ден да се добера до един билет и все нищо. Било е супер натоварено. Не бях на себе си от нерви и чакане. На следващата дата вече беше по различно, но пък изникна друг проблем НЯМА ПАРИ В КАРТАТА МИ. Бях пазарувала преди това и явно съм си изчерпала парите. Но вечерта както си седях и си пишех в скайп ми звъни Бохемик( да е жив и здрав , винаги ще му бъда много благодарна) и ми каза, че мие купил билет и тогава вече настана една страхотна, невиждана радост hihi.jpg hihi.jpg Тобяха подскоци, викове hihi.jpg Страхотна радост !!! До онзи момент в който се разбра, че Майкъл го няма вече emoticon-0106-crying.gif emoticon-0106-crying.gif Как само всичко се обърна за миг. Останах си само с емоцията и една несбъдната мечта да видя след 20 години МАЙКЪЛ.

--------------------

+Quote Post
damita
публикуване Mar 11 2010, 12:59 PM
Коментар #3

<3

Група: Root Admin
От: Варна/София
Потребител: 3

Преживяхме много вълнуващи моменти тогава. Помня как емоциите варираха във всички величини. Но най-добре помня момента, в който на 11-ти март след 7 часа неуспешни опити да си закупя що-годе нормален билет, отворих датата 1-ви септември в момента, в който я сложиха на сайта, зададох два билета, макар че първоначално опитвах с по 4, но прецених, че така шансовете за успех са по-малки, и след петнайсетина минути чакане видях резултата: А2! Мисля, че в следващите минути, докато въвеждах данните си, треперех по-силно и от момента на последния ми шок по време на земетресение... Когато ми изписа, че съм направила покупката избухнах в плач и помня, че в истеричната тема тук написах само А2 с най-големите букви, след което започнах да подскачам из стаята, все едно изпълнявах ритуален танц. smile.gif Другият билет беше за Ник, а наш приятел успя да си вземе за същатата дата в друг сектор и така ден по-късно вече имахме самолетни билети, а след официалната продажба, Фифи и Арми също се докопаха до билети за първи и малко по-късно вече имахме и хотелска резервация. И зачакахме... Но не дочакахме... emoticon-0106-crying.gif

--------------------

+Quote Post
marchello
публикуване Mar 11 2010, 01:05 PM
Коментар #4

NOTHING IS NOT ME.

От: Today
Потребител: 605

Помня как Бохми трябваше да купи билети за мен и valiamj ... и колко се ядосвах, че ми се обажда и губим време
е, сдобихме се с билетите, но .....

--------------------

+Quote Post
kimjackson
публикуване Mar 11 2010, 01:11 PM
Коментар #5

Джаксън АД

Цитат(valiamj @ Mar 11 2010, 08:19 AM) *
Колко хубава тема,като се сетя как седяхме всички и тръпнехме в очакване на конференцията и после истерията с билеттите. Помня как чаках да ми пратят парола, за да мога да си купя билет от предварителната продажба. Помня как седях до последно и точно в момента в който бях изгубила надежда, че въобще ще имам парола , влезна х си в пощата и видях, че са ми я пратили. Каква радост беще самоо!!!! А на първият ден от продажбата седях цяяял ден в нас пред компютъра, зареждах страницата и точно стигне до някъде и не се отваряше сайта с места. Колко псувни отнесоха интернет доставчика заради това mj_damn.jpg hihi.jpg Колко опити правех, цял ден да се добера до един билет и все нищо. Било е супер натоварено. Не бях на себе си от нерви и чакане. На следващата дата вече беше по различно, но пък изникна друг проблем НЯМА ПАРИ В КАРТАТА МИ. Бях пазарувала преди това и явно съм си изчерпала парите. Но вечерта както си седях и си пишех в скайп ми звъни Бохемик( да е жив и здрав , винаги ще му бъда много благодарна) и ми каза, че мие купил билет и тогава вече настана една страхотна, невиждана радост hihi.jpg hihi.jpg Тобяха подскоци, викове hihi.jpg Страхотна радост !!! До онзи момент в който се разбра, че Майкъл го няма вече emoticon-0106-crying.gif emoticon-0106-crying.gif Как само всичко се обърна за миг. Останах си само с емоцията и една несбъдната мечта да видя след 20 години МАЙКЪЛ.

Пропуснахме и двете най- важното- билетите ни бяха за абсолютно едно и също място, но моя за 12 август, твоя за 6 септември! mj_eyes.jpg Щях да ти оставям бележка или знак на стола. mj_damn.jpg

--------------------

+Quote Post
scream_louder
публикуване Mar 11 2010, 01:32 PM
Коментар #6

М-чище

От: Русе
Потребител: 20

Аз нямах никаква възможност да се опитам да сбъдна тази мечта, но по същото време бях започнала да влизам отново във форума макар и без да се логна следях тези моменти, вашите трепети и емоции. Бях се превърнала в едно кълбо от вашите емоции докато препрочитах отново постовете и тайничко споделях тези вълнения и никак не ми бяха чужди дори да не познавах никой. Надделяваше тази тръпка и емоционален заряд околко вашите очаквания и надежди да имате мечтания билет, над тъгата и огромната дистанция на която се намирах от тази мечта... която ще си остане завинаги несбъдната... но съм изпълнена с вашите преживявания, мисли, споделена обич по това което ни събира и сближава, за което ви благодаря... emoticon-0134-bear.gif

--------------------

+Quote Post
damita
публикуване Mar 11 2010, 01:35 PM
Коментар #7

<3

Група: Root Admin
От: Варна/София
Потребител: 3

grouphug.gif

--------------------

+Quote Post
zozilina
публикуване Mar 11 2010, 01:37 PM
Коментар #8

М-че
**

От: Пловдив, България
Потребител: 688

Спомних си....купуването на билета беше най-голямото щастие в живота ми, МЕЧТАТА ставаше реалност......... emoticon-0106-crying.gif emoticon-0106-crying.gif emoticon-0106-crying.gif

--------------------

+Quote Post
kimjackson
публикуване Mar 11 2010, 05:05 PM
Коментар #9

Джаксън АД

Цитат(zozilina @ Mar 11 2010, 12:37 PM) *
Спомних си....купуването на билета беше най-голямото щастие в живота ми, МЕЧТАТА ставаше реалност......... emoticon-0106-crying.gif emoticon-0106-crying.gif emoticon-0106-crying.gif

Колко си пишехме и мечтаехме тогава с тебе, какви трепети и вълнения бяха! crying_anim.gif friends.gif
Скриймке, хубаво, че си била с нас, ама защо така мълчаливо? emoticon-0134-bear.gif

--------------------

+Quote Post
scream_louder
публикуване Mar 11 2010, 07:01 PM
Коментар #10

М-чище

От: Русе
Потребител: 20

Цитат(kimjackson @ Mar 11 2010, 05:05 PM) *

Колко си пишехме и мечтаехме тогава с тебе, какви трепети и вълнения бяха! crying_anim.gif friends.gif
Скриймке, хубаво, че си била с нас, ама защо така мълчаливо? emoticon-0134-bear.gif

emoticon-0134-bear.gif Предполагам един от по-мълчаливите ми и измъчени житейски периоди, когато се самоизолирах и отдавах на тихата самота... Но ви четях от време на време, а трепетните моментите на очакваните и мечтани билети, които споделяхте, радостите и трескавите очаквания, усмивките и безпокойствата, бяха част от мен и аз от тях, нищо че мълчаливо тогава. Е, в днешни дни ви надувам главата достатъчно mj_damn.jpg

--------------------

+Quote Post
kimjackson
публикуване Mar 11 2010, 07:51 PM
Коментар #11

Джаксън АД

Цитат(scream_louder @ Mar 11 2010, 06:01 PM) *

emoticon-0134-bear.gif Предполагам един от по-мълчаливите ми и измъчени житейски периоди, когато се самоизолирах и отдавах на тихата самота... Но ви четях от време на време, а трепетните моментите на очакваните и мечтани билети, които споделяхте, радостите и трескавите очаквания, усмивките и безпокойствата, бяха част от мен и аз от тях, нищо че мълчаливо тогава. Е, в днешни дни ви надувам главата достатъчно mj_damn.jpg

Хубава компенсация. smile.gif

--------------------

+Quote Post
zozilina
публикуване Mar 11 2010, 10:08 PM
Коментар #12

М-че
**

От: Пловдив, България
Потребител: 688

emoticon-0134-bear.gif

--------------------

+Quote Post
SoCalledChaos
публикуване Mar 11 2010, 10:10 PM
Коментар #13

Monster

От: BelФast
Потребител: 4

... Аз прекарах 10 часа пред компютъра... .... ..... ..... ................................................................................
................................................. .... .......................

--------------------

FOR THOSE WHO REMEMBER WHEN AND ARE STILL ON THE JOURNEY... NEVER FORGET.

+Quote Post
kimjackson
публикуване Mar 12 2010, 08:51 PM
Коментар #14

Джаксън АД

Само 10 ли? mj_damn.jpg Е, що гледаш да се измъкнеш с 1 изречение? king.jpg

--------------------

+Quote Post
SoCalledChaos
публикуване Mar 13 2010, 12:33 AM
Коментар #15

Monster

От: BelФast
Потребител: 4

щото ми домъчня за майкъл....

--------------------

FOR THOSE WHO REMEMBER WHEN AND ARE STILL ON THE JOURNEY... NEVER FORGET.

+Quote Post
kimjackson
публикуване Mar 14 2010, 01:40 AM
Коментар #16

Джаксън АД

Цитат(SoCalledChaos @ Mar 12 2010, 11:33 PM) *
щото ми домъчня за майкъл....

hugnb4.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители четат тази тема (1 гости и 0 анонимни потребители)
0 Потребител(и):

RSS Олекотена версия Времето сега е: 11th September 2010 - 12:51 AM
Design by: Free IPB Skins & Web Proxy