Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
![]() ![]() |
Feb 9 2010, 11:44 PM
Коментар
|
|
![]() М-че ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 607 Регистриран на: 20-August 09 От: Шумен / Варна Потребител: 833 |
Честит Рожден Ден!
-------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 10 2010, 01:31 PM
Коментар
|
|
![]() va-va-voom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 2,110 Регистриран на: 30-June 09 Потребител: 769 |
Аууу, какви сте сладури...засрамихте ме - цяла тема за мен
Ари тортата изглежда страхотно...но така като я гледам не бих си и помисляла да я ям - светотатство ще бъде Snow вече ти казах, но и тук благодаря за милите думи. Знаеш колко те ценя marchello наистина трябва да внимаваш какво ми пожелаваш, че току виж се сбъднало и....те застигнало Благодаря ви на всички за красивите пожелания от сърце...разчувствахте ме. -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 10 2010, 01:39 PM
Коментар
|
|
![]() va-va-voom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 2,110 Регистриран на: 30-June 09 Потребител: 769 |
Честит Рожден Ден и от мен! Да си жива, здрава и щастлива! И да не се джавкаме вече с теб! Ким на теб цял отделен пост реших да посветя...и аз си пожелавам горното, въпреки че нашето не може и джавкане да се нарече...то си беше чисто хапане Благодаря за пожеланията -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 10 2010, 01:43 PM
Коментар
|
|
Честито, Кати! Нека щастието, така както си го представяш ти, те следва винаги! Благодаря, Дами...това и аз започнах да го пожелавам на хората...изглежда ми най-подходящо -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 7th September 2010 - 01:39 AM |