Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
![]() ![]() |
Mar 12 2010, 12:56 AM
Коментар
|
|
![]() М-аниак ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 2,348 Регистриран на: 21-May 08 От: Mnchen Потребител: 636 |
"Прешъс" ТРЯБВА да бъде забранен за деца под 14 години - минимум! Страхотен е !!! Просто те хваща за гушата... и те кара да се чувстваш все едно си в онази кухня и стоиш до нея докато мие чинийте! И когато си помислиш, че такива историй не са измислени, а наистина се случват, може само да се гръмнеш! Ето това е кино! Да те хване и да ти удари един шамар! Евала на режисьора! -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 08:33 PM
Коментар
|
|
![]() кекси ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 16,154 Регистриран на: 2-April 07 Потребител: 225 |
под "липса на актьори" имах предвид качествени образи и актьори, които да ги играят. какво е режисирал камеран? плоските образи и слабата игра? при по-добри условия една сигърни можеше да развие страхотна роля, но тя направи колкото й позволява образа. никой от актьорския състав не беше номиниран и с право. не ми казвай, че някой от каста е заслужавал номинация. що се отнася до "планината", категорично бях за "сблъсъци" и това е една от най-големите ми радости (оскарски), защото и за секунда не съм си помислял, че ще спечели. Защо всички забравят, че става въпрос за блокбъстър? Какво очакваше да видиш на Пандора вместо сини човечета - Ларс фон Триър??? Сценарият е плосък, актьорите са плоски. Добър ден! Ако имаше някаква дълбочина в цялата работа, нямаше да изкара и половината пари. Аватар е просто приказка. А не Фелини в 3Д! Не го защитавам, просто се чудя откъде дойде тази омраза към Аватар и Камерън в последните месеци. И най-вече мнението, че щом Аватар е толкова гаден, Оскара трябва да се даде на хърт локър (най-тъпият филм на годината). А за Сигърни няма какво да си говорим, тя има толкова силно излъчване, че и най-тъпата роля ще я направи добра. Тя дори не трябва да играе, а просто да застане пред камерата. И това се виждаше ясно по време на филма. Гледахте ли Nine? Аз се чудя как София Лорен не заспа по време на снимки! Що се отнася до планината... това беше изцяло политически вот. Ако става въпрос за филмово изкуство, то въпросните сблъсаци (които аз наистина много харесвам) не могат да стъпят и на малкият пръст на планината - във всяко едно отношение. спорим за едно и също - на няколко пъти казах, че за мен аватар и войната е опиат са най-слабите филми (ако не броим сляпата страна) от номинираните. и пак за мен по-добър филм от копилетата нямаше - с цялото му богаство на идеи, действие, развитие, обрати, герои, актьори, режисура, красоти и тн. не съм очаквал ни фелини, ни триер (него не го харесвам, защото ми е прекалено претенциозен). каквото очаквах - получих си го, каквото заслужаваша аватар, получи си го. подобен филм не би трябвало да вземе оскар за най-добра лента, независимо какви са причините за плоскостта му - пари, сини жени или сам уорнингтън. ти лично би ли дал оскар на аватар и защо? -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 12 2010, 09:05 PM
Коментар
|
|
![]() кекси ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 16,154 Регистриран на: 2-April 07 Потребител: 225 |
Затова Оскарът трябваше да отиде в Копилитата Ама на... след години ще помним и Копилита и Аватар, докато "Войната е опиат" ще остане само с оскарите си и със спомена за първата жена взела Оскар за режусура, както все още помним Холи Бери само с това, че е първата чернокожа с Оскар много ми се иска да обявят резултатите от гласуването, за да видим дали копилетата е бил трети. ако не сществуваше измислената война между войната и аватар, той можеше да е с наградата. Сега малко за първата чернокожа оскарлийка. Разказвам го, защото има много любопитни факти, които съм издирил, прескачайки от име на име в imdb. ![]() казва се хати макданиел и взима оскар за поддържаща женска роля (мами - икономката) в определяния като филм на хилядолетието "отнесени от вихъра" (филмът излиза през декември 1939, а оскарите са през 1940). била е номинирана заедно с другата второстепенна актриса - оливия де хавиланд, която е била вече утвърдена (бяла) звезда. режисьор на филма е виктор флеминг, който същата 39 година режисира и "магьосникът от оз" с участието на джуди гарланд (майката на лайза минели). двата филма се борят рамо до рамо на оскарите, разбира се побеждава "отнесени от вихъра", но "магьосникът" остава не по-малко известен филм. носителката на оскар за поддържаща женска роля тази година - мо ник, обяснява тоалета си и втъкнатото в косите си цвете като почит именно към първата чернокожа носителка на оскар, която на церемонията била в подобен ансабъл, излизайки от дъното на залата (първата чернокожа, допусната до оскарите, държана в отделен сектор), за да получи наградата си. упи голдбърг е с оскар за "призрак" - пак за поддържаща роля може и да има други. бери е първата чернокожа носителка на оскар за главна женска роля. ако измислим як сценарий, може да направим филм за хати макданиел. ще поканим мо ник за ролята, пасват си на килограми и тен -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 12 2010, 09:20 PM
Коментар
|
|
|
<3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Мнения: 40,859 Регистриран на: 24-October 06 От: Варна/София Потребител: 3 |
първата чернокожа, допусната до оскарите, държана в отделен сектор Ех... Как ли се е чувствала, като си е чула името... -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 12 2010, 10:05 PM
Коментар
|
|
първата чернокожа, допусната до оскарите, държана в отделен сектор Ех... Как ли се е чувствала, като си е чула името... и аз се опитвах да си го представя. било е истинска революция. дори и наградата да й е била дадена по политически причини, тази жена играе страхотно. сигурно всеки от нас е гледал "отнесени от вихъра" и я е виждал. през последните години много биографични филми взеха куп награди по разните категории, ще бъде страхотно ако направят филм за тази жена. а ако филмът е на тарантино, може да завършва как лейди гага я отравя в закусвалня -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 12 2010, 10:07 PM
Коментар
|
|
![]() poof. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 2,865 Регистриран на: 31-January 07 Потребител: 138 |
а ако филмът е на тарантино, може да завършва как лейди гага я отравя в закусвалня -------------------- So, have you tried turning it off and on again? |
|
|
|
Mar 13 2010, 03:06 PM
Коментар
|
|
|
<3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Мнения: 40,859 Регистриран на: 24-October 06 От: Варна/София Потребител: 3 |
а ако филмът е на тарантино, може да завършва как лейди гага я отравя в закусвалня Ох, ти и твоето желание да си опозиция на света. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 7th September 2010 - 01:22 AM |