![]() |
Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ▲ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 9,468 Регистриран на: 30-August 09 От: София Потребител: 860 ![]() |
Dreamer е интересен парфюм, на мен също ми харесва. Наистина е силен и сладникав и на някои хора може да не им допадне. Blue Jeans е стар парфюм, познат ми е детството от имитация от наливна парфюмерия (може би Рефан). Не е лош, но го ползвам рядко. Пазя си малка отливка за носталгични настроения.
![]() Не съм пробвал всички парфюми на Версаче, но от тези, които съм, любимият ми е Versace Man: https://www.fragrantica.com/perfume/Versace...ce-Man-643.html Хем е класически, хем има нещо необичайно и интересно в него. Върху моята кожа започва с черен пипер, който не след дълго преминава в аромат, който ми напомня дъждовна гора. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батка! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 4,971 Регистриран на: 10-August 09 Потребител: 816 ![]() |
Сещаш ли се за червената Интеза Секс Унисекс Амбра Д'Арабиа :
![]() И ако да, нещо прилича ли на нея? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ▲ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 9,468 Регистриран на: 30-August 09 От: София Потребител: 860 ![]() |
Не съм го пробвал, за съжаление... Нямам идея как мирише.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батка! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 4,971 Регистриран на: 10-August 09 Потребител: 816 ![]() |
A Габриела Сабатини първия?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не помня да съм помирисвал нещо на Габриела Сабатини, макар че може и да имам някаква мостра.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I fight because I have to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 43,947 Регистриран на: 16-November 06 От: София Потребител: 62 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бунтарско Сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 49,896 Регистриран на: 18-January 09 От: Пловдив Потребител: 710 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- In Madonna I trust! I found comfort in your eyes |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I fight because I have to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 43,947 Регистриран на: 16-November 06 От: София Потребител: 62 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() М-аниак ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Мнения: 33,016 Регистриран на: 25-October 06 От: Sofia Потребител: 13 ![]() |
Престанете!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не помня да съм помирисвал нещо на Габриела Сабатини, макар че може и да имам някаква мостра. ![]() ![]() Ако все пак се случи и се сетиш за нещо друго тъй сладко, лепкаво, тежко, чак да ми се доповръща от сладост, свиркай ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сладък и тежък парфюм за мен е например "Poison Girl" на Диор или пък "Black Opium" на Ив Сен Лоран. Сетих се и за "Black Orchid" на Том Форд - истинска бомба, само за студените месеци е според мен. В началото много ми харесваше, но сега дори минимално количество от него ми идва в повече. Парфюмите на Мюглер също са тежки - Alien, Angel, Angel Muse... "Pink Sugar" на Aquolina също е в тази категория - мирише доста интензивно на захарен памук и прегоряла опушена захар и трае цял ден, а цената му е доста прилична.
Не знам дали точно това търсиш или ти трябва нещо по-ретро като усещане... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато в магазина кажа "сладко, тежко, лепкаво" ми дават неща, много по-различни от Сабатини. Това ме навежда на мисълта, че само аз усещам този аромат така, а хората го описват различно. Black opium имам, Рефан разбира се, но е много далече от търсеното от мен.
Ако минеш покрай някой Рефан, душни Сабатини. Интересно ми е как би го описал -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще го имам предвид.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Онзи ден намерих нещо неземно! Винаги съм смятал, че Габриела Сабатини е съвършения аромат за мен, но не е! Armani Si
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -М- ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 1,471 Регистриран на: 19-January 14 Потребител: 23,347 ![]() |
![]() Никстър, случайно да знаеш откъде мога да се сдобия с някаква сносна реплика на това? Не ми се тегли кредит за оригинала. -------------------- ![]() Довиждане! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бунтарско Сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 49,896 Регистриран на: 18-January 09 От: Пловдив Потребител: 710 ![]() |
-------------------- In Madonna I trust! I found comfort in your eyes |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Никстър, случайно да знаеш откъде мога да се сдобия с някаква сносна реплика на това? Не ми се тегли кредит за оригинала. Точно този май нито една фирма за имитации не го предлага... Може да пробваш Aqua Allegoria Mandarine Basilic на Герлен: https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlai...silic-2060.html Има го в Бюти Зоун например, може да го помиришеш и ако ти допадне - можеш да си вземеш реплика от Парфен. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -М- ![]() ![]() ![]() Група: M&M фен Мнения: 1,471 Регистриран на: 19-January 14 Потребител: 23,347 ![]() |
Thaaanx
![]() -------------------- ![]() Довиждане! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Времето сега е: 22nd April 2018 - 02:08 PM |